ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ακόμη ένας Youtuber στο στόχαστρο της Αστυνομίας για βασανιστήρια

Οι προβολές ξεπερνούσαν τις 100.000 στα βίντεο φρίκης

Ακόμη ένας Youtuber στο στόχαστρο της Αστυνομίας για βασανιστήρια

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση Youtubers οι οποίοι βασανίζουν άτομα σε ζωντανή μετάδοση για να αποκομίσουν κέρδη!

Οι Αρχές έχουν στο στόχαστρό τους έναν ακόμη διάσημο δημιουργό περιεχομένου ο οποίος συνεχίζει να ποστάρει video, με άτομα τα οποία τα βάζει να παίζουν ξύλο μεταξύ τους, βρίζοντας και προσβάλλοντάς τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ο συγκεκριμένος Youtuber είναι «παρών» στα βίντεο των βασανισμών των ατόμων. Μάλιστα έχει το προσωνύμιο «Αρχηγός»!

Ο κύριος Καλλιακμάνης αποκάλυψε πως υπάρχει και δεύτερη πλατφόρμα όπου «ανέβαζε» ο εν λόγω Youtuber πορνογραφικό υλικό με άτομα ΑμεΑ, χρεώνοντας υπέρογκα ποσά.

Τα δε «χτυπήματα» ξεπερνούσαν τις 100.000 στα βίντεο της φρίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε με την σύλληψη ενός Youtuber στο Κερατσίνι για βασανισμό ΑμεΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.