ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη Νιγηριανός που προσπάθησε να βιάσει νεαρή κοπέλα στο Μοναστηράκι!

Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε να ξεφύγει

Συνελήφθη Νιγηριανός που προσπάθησε να βιάσει νεαρή κοπέλα στο Μοναστηράκι!

Νιγηριανός, επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στο Μοναστηράκι και προσπάθησε να τη βιάσει σήμερα τα ξημερώματα.

Υποτίθεται ότι στο Μοναστηράκι υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία, αλλά στην χώρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως αυτό δεν εμποδίζει τους αλλοδαπούς, που έχουν εισέλθει από κάθε μέρος της Γης, να κάνουν ότι θέλουν κυριολεκτικά.

Ευτυχώς, η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε τελευταία στιγμή να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια του Αφρικανού βιαστή, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε σήμερα στις 02:30 τα ξημερώματα. Η κοπέλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, ένα από τα κεντρικότερα σημεία του κέντρου, κοντά στην πλατεία Αβυσσινίας όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο 38χρονος θερμόαιμος Αφρικανός με άγριες διαθέσεις.

Αιφνιδιάζοντας το θύμα του, ο Νιγηριανός, την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα για τη βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.