ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλέξανδρος Κολυβάς: Προφυλακίστηκε ο πρώην παίκτης ριάλιτι με τα 235 γραμμάρια κοκαΐνη

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού

Αλέξανδρος Κολυβάς: Προφυλακίστηκε ο πρώην παίκτης ριάλιτι με τα 235 γραμμάρια κοκαΐνη

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Κατερίνης, ο 36χρονος Αλεξάνδρος Κολυβάς.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι Power of Love, συνελήφθη όταν σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνη.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κακουργηματική ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής και αποθήκευσης.

Στην απολογία του, ο 36χρονος, φέρεται να αποδέχθηκε πως μετέφερε ναρκωτικά αλλά δεν γνώριζε την ποσότητά τους.

Κατά πληροφορίες είπε ότι πρόσωπο (το οποίο δεν κατονόμασε), του ζήτησε να κάνει την μεταφορά κι ότι ο ίδιος θα λάμβανε ως αντάλλαγμα 3000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε ανάγκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

«Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.