ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεξανδρούπολη: Νέοι μουσουλμάνοι έποικοι έφτασαν από Τουρκία

Αστυνομικοί τους οδήγησαν σε προσωρινό καταυλισμό αλλοδαπών

Αλεξανδρούπολη: Νέοι  μουσουλμάνοι έποικοι έφτασαν από Τουρκία

Πέντε νέοι μουσουλμάνοι έποικοι έφτασαν στην χώρα προερχόμενοι από την Τουρκία.

Οι αλλοδαποί πέρασαν τα σύνορα χωρίς κανένα πρόβλημα και με ασφάλεια εντοιχίστηκαν όμως αργότερα μέσα σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του οδηγού.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι κινούνταν το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, όταν αστυνομικοί  του αποκαλούμενου Τμήματος «Συνοριακής Φύλαξης» Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν ένα Έλληνα ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ.Φ όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι αλλοδαποί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό γιατί οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τους πέντε μουσουλμάνους.

Εάν οι αλλοδαποί έποικοι κινούνταν πεζή δεν θα υπήρχε πρόβλημα καθώς αυτό είναι νόμιμο. Η επιβίβασή τους όμως σε όχημα είναι παράνομη.

Ο μοναδικός συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αλλοδαποί έποικοι μουσουλμάνοι θα καταγραφούν πριν οδηγηθούν σε περιοχή της προτίμησής τους για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.