ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 64χρονος που ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονο κορίτσι

Της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 64χρονος που ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονο κορίτσι

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 64χρονο ο οποίος κατηγορείται για συστηματική ασέλγεια σε ένα 8χρονο κορίτσι τις ώρες που η μητέρα του έλειπε από το σπίτι τους στην περιοχής Άβαντος της Αλεξανδρούπολης.

Η νεαρή μητέρα έφτασε ταραγμένη στο τμήμα και κατήγγειλε πως η ανήλικη κόρη της της αποκάλυψε ότι, όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι τους, την πλησίαζε ο 64χρονος γείτονας ο οποίος την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στην οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα και, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, που παραμένει ανοιχτή ώσπου να ενσωματωθεί το πόρισμα της εξέτασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.