ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεξανδρούπολη: Η σοκαριστική φωτογραφία από το ατύχημα του ανήλικου κοριτσιού σε παιδική χαρά (upd)

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη: Η σοκαριστική φωτογραφία από το ατύχημα του ανήλικου κοριτσιού σε παιδική χαρά (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 22:01) Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένα κορίτσι 14 ετών τραυματίσθηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη βρισκόταν πάνω στον «μύλο» μαζί με άλλα παιδιά, σύμφωνα με το e-evros.gr, την ώρα που έπαιζε, τα μαλλιά της πιάστηκαν στον άξονα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν από το κεφάλι της, όπως και δέρμα από το κρανίο της, πάνω από τα μάτια μέχρι το πάνω μέρος της κεφαλής.

Μάλιστα η φωτογραφία που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας δείχνει το σημείο όπου έπαιζε το ανήλικο κορίτσι να έχει γεμίσει με αίματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο τα παιδιά που έπαιζαν μαζί της, όσο και γονείς άλλων παιδιών που ήταν στην παιδική χαρά, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το κορίτσι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.