ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αλεξανδρούπολη: Βρεφονηπιοκόμος φέρεται πως έδενε παιδιά σε καρέκλα και τα κλείδωνε σε αποθήκη  

Έκλεινε τα παιδιά στο μικρό αποθηκάκι 2x2 μέτρων, αποκαλώντας το «δωμάτιο αποσυμπίεσης»

Αλεξανδρούπολη: Βρεφονηπιοκόμος φέρεται πως έδενε παιδιά σε καρέκλα και τα κλείδωνε σε αποθήκη  

Μία σοκαριστική υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα καθώς μία βρεφονηπιοκόμος από την Αλεξανδρούπολη φέρεται πως έδενε παιδιά σε καρέκλα και τα κλείδωνε σε αποθήκη.   

Η μόνιμη και επί πολλά χρόνια εργαζόμενη στον συγκεκριμένο βρεφονηπιακό σταθμό του δήμου Αλεξανδρούπολης έκλεινε τα μικρά παιδιά σε αποθήκη όταν αυτά ήταν ζωηρά ή ενοχλούσαν τα άλλα παιδιά για να «ηρεμήσουν», όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με όσα αναφέρει το evros-news.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα 3χρονο κοριτσάκι είπε στον πατέρα του πως «η κυρία» το έκλεισε στην αποθήκη, έσβησε τα φώτα και ασφάλισε την πόρτα. Όπως είναι φυσικό, αυτός ανησύχησε έντονα, ενημέρωσε τη σύζυγό του και μαζί πήγαν την επόμενη ημέρα στον βρεφονηπιακό σταθμό για να διαπιστώσουν αν όσα τους είπε η κόρη τους ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η βρεφονηπιοκόμος τα επιβεβαίωσε και υποστήριξε πως το έκανε προκειμένου κάποια παιδάκια που ήταν πολύ ζωηρά να ηρεμήσουν.

Δήλωσε άγνοια η διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού

Οι δυο γονείς διαμαρτυρήθηκαν στη διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού που δήλωσε άγνοια των όσων συνέβαιναν και ειδοποίησε αμέσως τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Ηλία Δαστερίδη. Με τη σειρά του εκείνος ενημέρωσε τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, που ζήτησε να βρεθούν στο γραφείο του άμεσα οι γονείς και να συζητήσουν για το τι ακριβώς συνέβη. Όταν άκουσε όσα του ανέφεραν, ξεκαθάρισε πως βρίσκεται στο πλευρό τους, η υπόθεση δεν πρόκειται να… κουκουλωθεί και προχώρησε άμεσα στην απομάκρυνση της συγκεκριμένης βρεφονηπιοκόμου από τα καθήκοντα της στον βταθμό. Απομακρύνθηκε με απόφαση του δημάρχου και η δεύτερη υπεύθυνη στο συγκεκριμένο τμήμα του σταθμού και τα παιδάκια μοιράστηκαν στα υπόλοιπα τμήματα του.

Παιδιά υποστήριξαν πως τα έδενε σε καρέκλα

Το ζήτημα έγινε γνωστό και στους υπόλοιπους γονείς που δικαιολογημένα αναστατώθηκαν, συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν το πρόβλημα που προέκυψε, ενώ από τις κουβέντες που είχαν με τα παιδιά τους και άλλα νήπια επιβεβαίωσαν πως αυτή η «δασκάλα» τους έκλεινε στην αποθήκη, έσβηνε τα φώτα και κάποια είπαν πως τα έδενε σε μια καρέκλα. Έτσι απευθύνθηκαν σε δικηγόρο και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ηλία Δαστερίδη, ενημερώνοντας τους για όλα. Εκείνοι από την πλευρά τους έκαναν γνωστό ότι η συγκεκριμένη μόνιμη υπάλληλος αλλά και η συνάδελφος της στο ίδιο τμήμα απομακρύνθηκαν άμεσα και από κοινού θα συντονίσουν τις προσπάθειες τους για να ξεκαθαρίσει πλήρως η αυτή υπόθεση.

Το αποκαλούσε «δωμάτιο αποσυμπίεσης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Ζαμπούκης κάλεσε μάλιστα την βρεφονηπιοκόμο να δώσει έγγραφες εξηγήσεις για όσα καταγγέλλεται και αυτή σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε πως έκλεινε τα νήπια 3 ετών στην πλειοψηφία τους στο μικρό αποθηκάκι 2×2 μέτρων, αποκαλώντας το «δωμάτιο αποσυμπίεσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.