ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε 58χρονο που έκρυβε κάνναβη σε κουτιά με… σοκολατάκια

Στα δύο κουτιά, που υποτίθεται ότι περιείχαν σοκολατάκια, βρέθηκαν 9 συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με ακατέργαστη κάνναβη

Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε 58χρονο που έκρυβε κάνναβη σε κουτιά με… σοκολατάκια

Μόνο γλυκό και… αγαπησιάρικο δεν ήταν το περιεχόμενο δύο αλουμινένιων κουτιών σε σχήμα καρδιάς που είχε μαζί του ένας 58χρονος, ο οποίος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το πρωί της Τρίτης, αλλά τον σταμάτησε ο… σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά όταν μύρισε τον επιβάτη κι έτσι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου έκαναν έλεγχο στην τσάντα που μετέφερε. Μόλις άνοιξαν τα δύο κουτιά, που υποτίθεται ότι περιείχαν σοκολατάκια, βρήκαν μέσα εννέα συσκευασίες από αλουμινόχαρτο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45,9 γραμμαρίων.

Alexandroupoli-kardoules-kannabi
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, οι λιμενικοί προχώρησαν στην κατάσχεση των κουτιών και στη σύλληψη του 58χρονου, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.