ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Αλφειός: Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος – Έστειλε μήνυμα στην αδελφή του πριν αυτοκτονήσει

Τερμάτισε την ζωή του χρησιμοποιώντας σύρμα

Αλφειός: Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος – Έστειλε μήνυμα στην αδελφή του πριν αυτοκτονήσει

Τέλος έβαλε στη ζωή του χθες το απόγευμα ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας στην περιοχή του Αλφειού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 22χρονος φέρεται να απαγχονίστηκε χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι ο άτυχος νέος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε στην ευρύτερη περιοχή καθώς λίγη ώρα νωρίτερα φέρεται να έστειλε μήνυμα στην αδελφή του μέσω του οποίου της γνωστοποιούσε την πράξη του.

Σε σοκ η αδελφή του 22χρονου ειδοποίησε έναν ξάδελφό τους ο οποίος έτρεξε στο σημείο που είχε υποδείξει μέσω του μηνύματος ο 22χρονος και τον εντόπισε δυστυχώς νεκρό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Πύργου να φτάνουν άμεσα στο σημείο ενώ κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και ο ιατροδικαστής Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας σύρμα το οποίο έδεσε από δέντρο στο σημείο χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο διάβημα. Του συμβάντος έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.