
Φωτογραφία ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News, απεικονίζει τον άνδρα που φέρεται να άρπαξε το βρέφος, το οποίο εντοπίστηκε χθες δίπλα από σκουπίδια στον Άλιμο, από την 43χρονη γιαγιά του σε σούπερ μάρκετ.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο από την οδό Αιόλου στην Ομόνοια όσο και από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου στον Άλιμο, όπου άφησαν το βρέφος, που εντόπισε περαστικός από το κλάμα του.
Δείτε την εικόνα με τον άνδρα:

Νωρίτερα σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος της γιαγιάς του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο. Η γιαγιά παραπέμφθηκε στο Γ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ανηλίκων Αθηνών.
Όπως σημειώνουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί σύντομα θα ταυτοποιήσουν τον μελαχρινό άνδρα με τα περίεργα χαρακτηριστικά και θα φτάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του για να δοθούν απαντήσεις στην περίεργη αυτή υπόθεση που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο μελαχρινός άνδρας μιλούσε ελληνικά. Μάλιστα, όπως είπε η γιαγιά του βρέφους, εκείνη ζητούσε βοήθεια στην Ομόνοια, όταν την πλησίασε εκείνος – παριστάνοντας ότι θα τη βοηθήσει να αγοράσει πάνες για το μωρό από το σούπερ μάρκετ. Όντως, πήγαν στο σούπερ μάρκετ, αγόρασαν πάνες, ώσπου ο άνδρας με έξυπνο τρόπο της άρπαξε το κοριτσάκι, το οποίο στη συνέχεια εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.
Τα δύο σενάρια για το βρέφος στον Άλιμο
Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι τα εξής:
Το κοριτσάκι πάντως είναι καλά στην υγεία του, έπειτα από τις εξετάσεις που έγιναν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, όπου διακομίσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.