ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άλιμος: Θρήνος για τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έφυγες καβάλα στη μηχανή για τον παράδεισο» (φωτό)

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να εκτιναχθεί και να καταλήξει μέσα στην καμπίνα του οχήματος

Άλιμος: Θρήνος για τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έφυγες καβάλα στη μηχανή για τον παράδεισο» (φωτό)

Συγκλονίζουν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα φίλων του άτυχου 28χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο , το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στον Άλιμο, στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης.

Οδηγούσε τη μηχανή του κι ανέβαινε με ταχύτητα την λεωφόρο Καλαμακίου, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο μάρκας SMART βγήκε από τη Νίκης, παραβιάζοντας -όπως αναφέρουν μαρτυρίες- το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να εκτιναχθεί και να καταλήξει μέσα στην καμπίνα του οχήματος, το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο το άψυχο σώμα του μοτοσικλετιστή, το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ηλικιωμένος γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το αμάξι.

Οι φίλοι του Νίκου έχουν κατακλύσει την ιστοσελίδα του στο Facebook με μηνύματα αγάπης και αποχαιρετισμού: «Έφυγες στα 28 σου χρόνια καβάλα τη μηχανή σου για τον παράδεισο. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου»

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα , δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου , θα είσαι μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος . Καλό παράδεισο αδερφέ μου»

«Γιατί βρε Νίκο , σου τα έλεγα και δεν άκουγες!!! Καλό παράδεισο !»

«Έφυγες γρήγορα Νικόλα μας … τα συλληπητηρια μας στην οικογένειά σου και σε όσους σε αγάπησαν …Πέτα ψηλά φίλε μου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.