ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αλιβέρι: Συνταξιούχος έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε… τουαλέτα – Σε αγανάκτηση οι έμποροι

Ένας συνταξιούχος που κινείται στον πεζόδρομο του Αλιβερίου έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή

Αλιβέρι: Συνταξιούχος έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε… τουαλέτα – Σε αγανάκτηση οι έμποροι

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στο Αλιβέρι με έναν συνταξιούχο που έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε δημόσια τουαλέτα και κάνει την ανάγκη του σε κοινή θέα, χωρίς να νοιάζεται για τίποτα.

Η συμπεριφορά του ηλικιωμένου άνδρα έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές προβλήματα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους περαστικούς.

Σύμφωνα με evima.gr ο άνδρας κατάγεται από το Αλιβέρι, όπου και ζει ενώ όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, δεν έχει σχέση με την οικογένεια του, ωστόσο με τη σύνταξη που λαμβάνει μπορεί να αυτοσυντηρηθεί και παρόλα αυτά επιλέγει να λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο.

Κινείται και συμπεριφέρεται σαν άστεγος, με βρώμικα ρούχα, άπλυτος και πολλές φορές ζητιανεύει ενώ πίνει και καπνίζει μολύνοντας και τον πεζόδρομο με τις γόπες από τα αποτσίγαρα και τα άδεια τενεκεδάκια από τις μπύρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, εκεί που προχωράει απλά σταματάει και ουρεί μπροστά στους έκπληκτους και οργισμένους επιχειρηματίες και καταναλωτές. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναστατωθεί και έχουν γίνει καταγγελίες για τη δράση του και στην Αστυνομία Αλιβερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.