ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Άλκης Καμπανός: Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του – Απολογείται ο 3ος κατηγορούμενος

Ο 22χρονος αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή με τον λκη και ότι ο ίδιος κυνήγησε έναν φίλο του 19χρονου

Άλκης Καμπανός: Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του – Απολογείται ο 3ος κατηγορούμενος

Με την απολογία του τρίτου εκ των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του μετά από άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Χαριλάου συνεχίζεται σήμερα η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος, που επέβαινε στο πρώτο συμβάν, καλείται να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το μοιραίο συμβάν της 1ης Φεβρουαρίου του 2022. Σημειώνεται ότι η απολογία του έρχεται μετά την ομολογία του 2ου κατηγορούμενου για την υπόθεση ότι αυτός είναι που ευθύνεται για τον θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού, εξέλιξη που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με την εισαγγελέα μάλιστα να τον ρωτά να ξέρει τι σημαίνει «εξιλαστήριο θύμα».

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο τρίτος εκ των κατηγορούμενων ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη καθώς και από τη δική του οικογένεια, καθώς όπως είπε «έκλεισαν και τα δικά μας σπίτια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απολογία του είναι σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.