ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλλοδαποί θα έφευγαν από την Κάρπαθο με πλαστά χαρτονομίσματα – Θα τα διοχέτευαν στην αγορά του Πειραιά και της Αθήνας

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

Αλλοδαποί θα έφευγαν από την Κάρπαθο με πλαστά χαρτονομίσματα – Θα τα διοχέτευαν στην αγορά του Πειραιά και της Αθήνας

Πέντε αλλοδαποί επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής στο λιμάνι Πηγαδίων της Καρπάθου έχοντας στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία σκόπευαν να διοχετεύσουν στην αγορά του Πειραιά και της Αθήνας.

Για κακή τους τύχη, οι άνδρες του Λιμενικού που τους έκαναν έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα που τους έδειξαν ήταν πλαστά και τους πέρασαν χειροπέδες. Κατά την σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 1.800 ευρώ πάνω σε μια γυναίκα και κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα για την προέλευση των κίβδηλων χαρτονομισμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το Λιμεναρχείο Καρπάθου. Σε βάρος των πέντε αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.