Αλλοδαπός είχε φτιάξει «δάσος» με 182 χασισόδεντρα σε περιοχή της Κορινθίας

Τα ευρήματα αποκάλυψαν την ταυτότητα του αλλοδαπού καλλιεργητή, ο οποίος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί

Αλλοδαπός είχε φτιάξει «δάσος» με 182 χασισόδεντρα σε περιοχή της Κορινθίας

Ένα μικρό δάσος μέσα στο… δάσος ήταν η οργανωμένη χασισοφυτεία που είχε στήσει ένας 30χρονος αλλοδαπός μέσα σε μια αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία, αλλά εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης της Ασφαλείας Κορίνθου και του τοπικού τμήματος!

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης που έκαναν οι αστυνομικοί στην περιοχή εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος και εκχερσωμένος χώρος, στον οποίο ο δράστης καλλιεργούσε την φυτεία με 101 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου στο έδαφος και άλλα 81 δενδρύλλια μέσα σε πλαστικά κουτιά. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Korinthia-xasisofyteia
Korinthia-xasisofyteia2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση που ακολούθησε, σε συνδυασμό με την εξέταση των ευρημάτων, οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του αλλοδαπού καλλιεργητή, ο οποίος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.