Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Αλλοδαπός ξάφριζε σπίτια και επιχειρήσεις στα Χανιά – Πάνω από 10.000 ευρώ η «λεία» του

Ο 34χρονος άνδρας φαίνεται πως συνεργαζόταν με μια 33χρονη ημεδαπή - Σχηματίσθηκε δικογραφία και για τους δύο

Αλλοδαπός ξάφριζε σπίτια και επιχειρήσεις στα Χανιά – Πάνω από 10.000 ευρώ η «λεία» του

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για σειρά κλοπών στα Χανιά. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο δράστης κατηγορείται για πάνω από 11 περιπτώσεις διάρρηξης σπιτιών και επιχειρήσεων, με τη «λεία» του να ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, ο αλλοδαπός συνελήφθη, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει επιχείρηση.

Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 17.05.2025 έως και 27.06.2025 ο 34χρονος με ακόμα μια 33χρονη ημεδαπή γυναίκα είχαν διαπράξει έντεκα κλοπές από επιχειρήσεις και οικίες στο κέντρο των Χανίων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, καπνικά προϊόντα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων είχε σαν αποτέλεσμα την εξιχνίαση των κλοπών που πέρα της σύλληψης του 34χρονου αλλοδαπού, στη δικογραφία, συμπεριλαμβάνεται και μια 33χρονη ημεδαπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.