ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Άλλος Άνθρωπος»: «Κανείς δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία» λέει ο δικηγόρος του Κ.Πολυχρονόπουλου

«Περίεργη η χρονική σύμπτωση» λέει

«Άλλος Άνθρωπος»: «Κανείς δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία» λέει ο δικηγόρος του Κ.Πολυχρονόπουλου

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του πελάτη του έκανε λόγο για «περίεργη χρονική σύμπτωση».

Το πρωί της Παρασκευής, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε ότι «ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, γιατί κανένας από τους ανώνυμους ”κουκουλόφορους” που μιλούν στα μέσα ενημέρωσης δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία».

«Οι καταγγέλοντες αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν για γεγονότα τα οποία υποτίθεται ότι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια – Περίεργη η χρονική σύμπτωση. Επίσης, κανένας δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία, οπότε νομικά δεν κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Οι ”κουκουλοφόροι” που βγαίνουν και μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης, ας καταγγείλουν αυτά που γνωρίζουν επώνυμα, ώστε η καταγγελίες τους να ελεγχθούν να απαγγελθούν κατηγορίες από τις εισαγγελικές αρχές», είπε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δίωξη ή ένταλμα αλλά υπάρχει μία πολύ σοβαρή έρευνα (της ΑΑΔΕ) και ακράδαντα στοιχεία για απάτη και εγκληματική δραστηριότητα, και αυτό θα καταλήξει κάπου, όταν ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης» δήλωσε από την πλευρά του Σταύρος Μπαλάσκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.