ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Άλλος Άνθρωπος»: «Ναι στον δικό μου λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα από τις δωρεές» λέει η μητέρα του Κ.Πολυχρονόπουλου

«Έρχεται και πάμε και τα παίρνουμε» είπε η Παναγούλα Πολυχρονοπούλου

«Άλλος Άνθρωπος»: «Ναι στον δικό μου λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα από τις δωρεές» λέει η μητέρα του Κ.Πολυχρονόπουλου

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, μετά την αποκάλυψη του πορίσματος από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. επιβεβαίωσε ότι τα χρήματα από τις δωρεές που γίνονταν για την κοινωνική κουζίνα που λειτουργούσε έμπαιναν στο λογαριασμό της.

Το πόρισμα αναφέρει ότι έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η Παναγούλα Πολυχρονοπούλου και ο Παύλος Τζίτζης συγκρότησαν, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2020 και μετά, ομάδα με διαρκή εγκληματική δράση και έπεισαν μεγάλο αριθμό προσώπων να δωρίσουν ποσά, παριστάνοντας ψευδώς ότι αυτά θα διατεθούν αποκλειστικά για κοινωνικό μη κερδοσκοπικό σκοπό μέσω της ομάδας κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Ανθρωπος».

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφο αν τα χρήματα από τις δωρεές έμπαιναν και στον λογαριασμό της, η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Παναγούλα, απάντησε «ναι, στον δικό μου λογαριασμό έμπαιναν και έρχεται και πάμε και τα παίρνουμε».

Όσον αφορά το πόρισμα η κυρία Παναγούλα είπε «ας ψάξουν να βρουν. Η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ, ας ψάξουν να βρουν αν έχουμε περιουσία να μας την πάρουν. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη αν δεν έχει βενζίνη. Του το έλεγα “θα στη φέρουν”, με τέτοιον αγώνα. Δεν φοβάται, τι να φοβηθεί αφού δεν έχει τίποτα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η αδερφή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου δήλωσε ότι μόνο αυτός διαχειριζόταν τον λογαριασμό προσθέτοντας για τον αδερφό της ότι «δεν νομίζω να είχε ασχοληθεί με τυχερά παιχνίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.