ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Allou Fun Park: Εξιτήριο για τον 25χρονο που χτύπησε στο κεφάλι στο ατύχημα

Ο 25χρονος με τα 12 ράμματα στο κεφάλι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο υποβασταζόμενος από τον πατέρα του

Allou Fun Park: Εξιτήριο για τον 25χρονο που χτύπησε στο κεφάλι στο ατύχημα

Εμφανώς ζαλισμένος και με τη βοήθεια του πατέρα του επιβιβάστηκε σε ταξί, ο 25χρονος που φέρει 12 ράμματα στο κεφάλι μετά το ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park.

Ο νεαρός έχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση της υγείας των άλλων τριών φίλων του, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να πάρει εξιτήριο και η 22χρονη κοπέλα η οποία νοσηλεύεται με διάσειση και θλάση στον αγκώνα κι η οποία έχει υποστεί μεγάλο μετατραυματικό σοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O 25χρονος, ο οποίος προχθες πήρε προσωρινά εξιτήριο αφότου οι γιατροί του έκαναν 12 ράμματα στο κεφάλι, επέστρεψε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία και σήμερα το πρωί αναχώρησε για το σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.