ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Allou Fun Park: Σοκάρει η περιγραφή του 25χρονου τραυματία – «Η κοπέλα μου είναι στην εντατική»

«Έχει ακουστεί ότι ήμασταν όρθιοι μέσα στο παιχνίδι, φυσικά και δεν ήμασταν όρθιοι»

Allou Fun Park: Σοκάρει η περιγραφή του 25χρονου τραυματία – «Η κοπέλα μου είναι στην εντατική»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός εκ των τεσσάρων τραυματιών, στο ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou Fun Park.

Ο 25χρονος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που πιστεύει ότι οφείλονται για ότι έγινε.

«Ζαλίζομαι ακόμη και έχω 15 ράμματα στο κεφάλι. Έχει ακουστεί ότι ήμασταν όρθιοι μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και δεν ήμασταν όρθιοι. Όλοι ήμασταν κανονικά καθισμένοι στις θέσεις μας» υπογράμμισε.

«Είχαμε πάει στο λούνα παρκ για να περάσουμε καλά. Δεν είμαστε 12 ετών για να σηκωνόμαστε όρθιοι, ενώ δεν επιτρέπεται.

Στη μεγάλη κατηφόρα και πριν από την στροφή, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει νερό για να κόψει το βαγόνι ταχύτητα, δεν υπήρχε νερό, γι’ αυτό και φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα και εκσφενδονιστήκαμε και οι τέσσερις.

Έπρεπε να υπάρχει στο σημείο ένα σύστημα φρένου, μία τροχαλία ή το νερό…», τόνισε για το χρονικό του ατυχήματος, που φαίνεται πως συνέβη σε ένα επικίνδυνο σημείο της πίστας.

«Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό, αλλά όποιο και να ήταν, δεν λειτούργησε. Όλοι μας φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα. Η κοπέλα μου είναι το κορίτσι που νοσηλεύεται στην εντατική. Στο παιχνίδι καθόμασταν δίπλα δίπλα» συμπλήρωσε.

«Τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα ήμασταν όλοι πεσμένοι και χωρίς τις αισθήσεις μας. Μας μετακίνησαν και μας πήγαν σε ένα άλλο χώρο του λούνα παρκ. Δεν ξέρω εάν έπρεπε να μας μετακινήσουν ή να περιμένουν το ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν βρισκόμασταν στα επείγοντα μας επισκέφτηκε εκπρόσωπος της επιχείρησης» κατέληξε ο 25χρονος, προσθέτοντας ότι και οι τέσσερις τραυματίες θα κινηθούν νομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.