Αλόννησος: Αφήνουν κεριά στο μνήμα της Καρολάιν – Σήμερα θα γινόταν 21 ετών (φωτο)

Ο κόσμος της Αλοννήσου δεν την ξεχνά και συχνά αφήνουν ένα κερί στο μνήμα της στο νεκροταφείο του νησιού

Αλόννησος: Αφήνουν κεριά στο μνήμα της Καρολάιν – Σήμερα θα γινόταν 21 ετών (φωτο)

Η Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου του 2021 από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριζε ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη γυναίκα του.

Η άτυχη Καρολάιν γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 2001 σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στην Αλόννησο μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της τον Μάιο του 2003. Σήμερα θα είχε γενέθλια και θα γινόταν 21 ετών.

αλονησσος-καρολαιν2
αλονησσος-καρολαιν4

Ο 79χρονος πατέρας της Ντέιβιντ είχε μιλήσει παλαιότερα στη βρετανική Daily Mail λέγοντας πόσο περήφανος ήταν για την κόρη του που όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος της Αλοννήσου δεν την ξεχνά και συχνά αφήνουν ένα κερί στο μνήμα της στο νεκροταφείο Αλοννήσου, στο Παλιό Χωριό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.