ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αλόννησος: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο

Αφέθηκε ελεύθερη η συνάδελφος του 37χρονου

Αλόννησος: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε προσωρινά χθες Δευτέρα μέχρι να εκδoθούν τα αποτελέσματα του DNA, ο 37χρονος χοροδιδάσκαλος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ, μέσα σε μουσείο της Αλοννήσου.

Ειδικότερα, ο 37χρονος από την Θεσσαλονίκη πήγε διακοπές με μια συνάδελφό του στην Αλόννησο και κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου με οριακή νοημοσύνη.

Χθες (4/9), οδηγήθηκε στον ανακριτή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού, γεγονός που όπως είπε θα αποδειχθεί από τις κάμερες και τα αποτελέσματα του DNA.

«Πρέπει να με υποβάλλεται σε κάθε δυνατή εξέταση, να δείτε κάθε πτυχή από τις κάμερες. Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού», είπε στην απολογία του ο 37χρονος.

Παράλληλα, ρωτήθηκε εάν τον ελκύει το ίδιο φύλο και απάντησε αρνητικά λέγοντας πως ποτέ δεν τον έλκυε ενώ έχει σύντροφο.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Αλόννησο

Στις 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος.

Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους. Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο.

Εκεί, ο επισκέπτης, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό».

Το παιδί, σύμφωνα με την κατάθεσή του, έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει». Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός.

Καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη.

Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του, όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Αφέθηκε ελεύθερη η συνάδελφος του 37χρονου

Χθες, οδηγήθηκε στον ανακριτή και η συνάδελφος του 37χρονου που τον υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα, αφέθηκε ελεύθερη.

Τον 37χρονο υπερασπίζεται δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος ανέφερε πως με τον συγκεκριμένο χοροδιδάσκαλο γνωρίζονται 20 χρόνια, του έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο ίδιος τα παιδιά τους και ουδέποτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον γνωρίζουμε 20 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να μην είχαμε καταλάβει τίποτα δυο δεκαετίες. Δεν είμαστε ανόητοι να εμπιστευόμασταν τα παιδιά μας», δήλωσε ο δικηγόρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.