ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Αλβανός παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις γυναίκες στη Λάρισα

Η πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του 64χρονου είχε γίνει το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου

Αλβανός παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις γυναίκες στη Λάρισα

Ένας 64χρονος Αλβανός έσπερνε τον τρόμο εδώ και τουλάχιστον πέντε μήνες σε γυναίκες οι οποίες περπατούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Αλκαζάρ στη Λάρισα παρενοχλώντας τις σεξουαλικά και μάλιστα τις απειλούσε ή τις χτυπούσε όταν αντιδρούσαν.

Από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια προέκυψε ότι πρόκειται για έναν 64χρονο Αλβανό που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Μέχρι στιγμής, αναγνωρίστηκε από τρία θύματά του και έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Η πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του 64χρονου είχε γίνει το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου, όταν πλησίασε από πίσω μια γυναίκα και την «χούφτωσε». Εκείνη αντέδρασε και προσπάθησε να τον φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο, αλλά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ως τώρα, είναι άγνωστο αν ακολούθησαν άλλες επιθέσεις ως τις 21 Οκτωβρίου που έγινε η δεύτερη, σε μια γυναίκα που κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Τα ξημερώματα της 25ης Οκτωβρίου, ο 64χρονος σάτυρος έκανε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε άλλη μια περαστική γυναίκα, η οποία αντέδρασε χτυπώντας τον με την… ομπρέλα της στο κεφάλι, όμως εκείνος την χαστούκισε ρίχνοντάς την στο έδαφος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή για τα οποία είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά συνελήφθη για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας κινεί την διαδικασία για την απέλασή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.