ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμαλιάδα: Ρομά έκλεψαν drone από τροχόσπιτο και χρήματα από δυο αυτοκίνητα – Τους «πρόδωσε» το GPS και συνελήφθησαν

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας εντόπισαν το σήμα στο σπίτι ενός από τους δράστες

Αμαλιάδα: Ρομά έκλεψαν drone από τροχόσπιτο και χρήματα από δυο αυτοκίνητα – Τους «πρόδωσε» το GPS και συνελήφθησαν

Τρεις Ρομά από χωριό του δήμου Πηνειού διέρρηξαν δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα τροχόσπιτο παραθεριστών, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην παραλία Μαραθιά της Αμαλιάδας, αλλά δεν υπολόγισαν ότι το drone με τα παρελκόμενα του που έκλεψαν από το τροχόσπιτο είχε GPS και έτσι…πιάστηκαν στη φάκα.

Χάρη στο σήμα που εξέπεμπε, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας το εντόπισαν στο σπίτι ενός από τους δράστες, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της Τρίτης και κατέσχεσαν 100 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, ήταν το μερίδιό του από τα 400 ευρώ που είχε κλέψει μαζί με διάφορα αντικείμενα και έγγραφα από τα οχήματα που είχαν παραβιάσει στις 21 Ιουλίου και την περασμένη Τρίτη.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και τους άλλους δυο συνεργούς του στην Αμαλιάδα, όπου τους συνέλαβαν. Σε βάρος των τριών Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Βρήκαν ποιοι διέρρηξαν τέσσερα οχήματα

Δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου για κλοπές σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Νάουσας καθώς, από τις 11 ως τις 13 Ιουνίου, μαζί με έναν συνεργό του ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί διέρρηξαν τέσσερα οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε περιοχές της Ημαθίας και άρπαξαν συνολικά 1.020 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, αλλά ο 41χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.