ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμαλιάδα: Τρεις νεαροί λήστεψαν διανομέα μόλις τους έφερε την παραγγελία

Οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας

Αμαλιάδα: Τρεις νεαροί λήστεψαν διανομέα μόλις τους έφερε την παραγγελία

Τρεις νεαροί έδωσαν παραγγελία σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην Αμαλιάδα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/4), και στη συνέχεια έστησαν ενέδρα στον διανομέα και τον λήστεψαν μόλις έφτασε στη διεύθυνση που του είχαν δώσει.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον άτυχο ντελιβερά υπό την απειλή όπλου, άρπαξαν την αξίας 60 ευρώ παραγγελία που τους είχε φέρει, καθώς και 160 ευρώ που είχε πάνω του από άλλες παραγγελίες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο διανομέας κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν μέσα μέσα σε δύο ώρες τους τρεις δράστες που αναγνωρίστηκαν από το θύμα και ομολόγησαν.

Ωστόσο, στην κατοχή τους δεν βρέθηκε πυροβόλο όπλο, όπως είχε πει το θύμα, αλλά μόβο ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και μια κουκούλα full face.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για ληστεία από κοινού και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.