ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμφιλοχία: Μοτοσικλετιστής έπεσε σε χαντάκι – Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε η μηχανή

Ο δικυκλιστής δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Αμφιλοχία: Μοτοσικλετιστής έπεσε σε χαντάκι –  Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε η μηχανή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου – Αμφιλοχίας στη θέση Παραζαριά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δικυκλιστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός μηχανής με κατεύθυνση το Αγρίνιο, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε παρακείμενο χαντάκι.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου παρέλαβε τον τραυματισμένο αναβάτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η μηχανή μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ ευτύχημα αποτελεί το γεγονός ότι ο δικυκλιστής δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.