ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αμπελόκηποι: Αθώοι οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορήθηκαν για βασανιστήρια

Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία

Αμπελόκηποι: Αθώοι οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορήθηκαν για βασανιστήρια

Aθώοι κρίθηκαν από το δικαστήριο οι δύο ειδικοί φρουροί που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες για τον ξυλοδαρμό πολίτη που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής (28/1) στους Αμπελοκήπους.

Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για βασανιστήρια και συνέργεια σε βασανιστήρια, με το δικαστήριο όμως να αποφαίνεται πως είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες.

Για την αθώωση των δύο αστυνομικών μίλησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών, κ. Βασίλης Ντούμας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως καμία πράξη βίας δεν συμβιβάζεται με το αστυνομικό έργο και πως ο σημαντικότερος κριτής όλων των υποθέσεων είναι η Δικαιοσύνη.

«Η Δικαιοσύνη είχε και έχει την τελευταία κουβέντα και αποφάσισε οι αστυνομικοί να κριθούν αθώοι για όλες τις κατηγορίες. Καμία πράξη βίας δεν συμβιβάζεται με το αστυνομικό έργο και δεν την επικροτούμε.

Δεν δικαιολογούμε καμία πράξη βίας από αστυνομικούς που έχουν μοναδικό χρέος να στηρίζουν την ασφάλεια των πολιτών αλλά παράλληλα δεν τους παραδίδουμε και στην πυρά ανεύθυνων κρίσεων και επικρίσεων που έχουν ελατήριο το μένος τους προς την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δικαιοσύνη έχει την ιερή υποχρέωση αλλά και το δικαίωμα της κρίσης και της απόφασης και αυτή δεχόμαστε. Η Δράση συνεχίζει να αποτελεί την ασπίδα των πολιτών απέναντι σε ιδιαίτερες μορφές εγκληματικότητας με τους κανόνες που υπαγορεύουν οι νόμοι και η Δημοκρατία μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.