ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμπελόκηποι: Πώς έγινε το άγριο φονικό με το κουζινομάχαιρο την Κυριακή του Πάσχα

Βρήκαν τον δράστη με το μαχαίρι του φονικού πάνω του

Αμπελόκηποι: Πώς έγινε το άγριο φονικό με το κουζινομάχαιρο την Κυριακή του Πάσχα

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι επί της οδού Βερναρδάκη στους Αμπελόκηπους από το άγριο φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/4) με θύμα έναν 45χρονο άνδρα πολωνικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από μαχαιριά.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ όταν 60χρονος Πολωνός διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο ομοεθνή του μέσα σε μονοκατοικία. Σε κάποια στιγμή, και ενώ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο πρώτος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο.

Βρήκαν τον δράστη με το μαχαίρι του φονικού πάνω του

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον κατηγορούμενο.

Ο δράστης βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το μαχαίρι επάνω του. Εντός της παλιάς μονοκατοικίας, που ανήκει στον 50χρονο, εντοπίστηκε και μια γυναίκα, επίσης υπήκοος Πολωνίας. Όλοι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Ο 50χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Ο δράστης και το θύμα φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν στο φονικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.