Αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών του μωρού στο φράγμα του Αλιάκμονα (φωτο)

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει μία μεγάλη περίμετρο άνω του ενός χιλιομέτρου προκειμένου να γίνει η ανακριτική πράξη

Αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών του μωρού στο φράγμα του Αλιάκμονα (φωτο)

Αναπαράσταση για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα που σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο σημείο που φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα από την 29χρονη μητέρα του παιδιού που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, από διάφορες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, της Άμεσης Δράσης, της Τροχαίας κ.α. βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο φράγμα του Αλιάκμονα και έχουν αποκλείσει μία μεγάλη περίμετρο άνω του ενός χιλιομέτρου προκειμένου στις 10.00 να γίνει η ανακριτική πράξη.

anaparastasi_aliakmonas__2_
anaparastasi_aliakmonas__3_
anaparastasi_aliakmonas__4_

Με εντολή του ανακριτή που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση, στο σημείο αναμένεται να μεταφερθεί σε λίγη ώρα η 29χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία προφυλακίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη.

Η 29χρονη θα υποδείξει στις Αρχές βήμα – βήμα όσα ισχυρίζεται ότι έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τη στιγμή που έφτασε στο φράγμα του Αλιάκμονα και κατέβηκε από το ταξί, μέχρι και την ώρα που το βρέφος βρέθηκε στα παγωμένα νερά του ποταμού και εγκατέλειψε μόνη της το σημείο.

anaparastasi_aliakmonas__5_
anaparastasi_aliakmonas__6_
anaparastasi_aliakmonas__7_
anaparastasi_aliakmonas__1_

Μέχρι στιγμής, η 29χρονη φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως «δε σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» και να υποστηρίζει ότι πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει, χωρίς να έχει καμία πρόθεση να της κάνει κακό, ωστόσο δεν μπορούσε να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», φέρεται να έχει πει στις Αρχές, στάση την οποία διατήρησε και ενώπιον του ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.