ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναστάτωση στη Χαλκίδα: Μεθυσμένος επιδειξίας προκαλούσε ζημιές σε οχήματα

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον εκτός εαυτού αλλοδαπό

Αναστάτωση στη Χαλκίδα: Μεθυσμένος επιδειξίας προκαλούσε ζημιές σε οχήματα

Αναστάτωση επικράτησε στην κεντρική πλατεία της Νέας Αρτάκης λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ένας αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να επιτίθεται στους περαστικούς και να τους δείχνει τα… γεννητικά του όργανα!

Ο μεθυσμένος αλλοδαπός επιδείκνυε βίαιη συμπεριφορά προς τους διαβάτες και, όταν κάποιοι του έκαναν παρατήρηση, δεν δίστασε να βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχό του αφήνοντάς τους εμβρόντητους! Κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία, αλλά ο αλλοδαπός συνέχισε να τους προκαλεί και μάλιστα άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον εκτός εαυτού αλλοδαπό, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας. Το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και φθορά ξένης περιουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.