Τελικά την Κίμπερλι δεν την ήξερε κανείς Έλληνας πολιτικός...

Αναστάτωση στην Αμαλιάδα: Νεαρός πήγε να πατήσει εκπαιδευτικό όταν εκείνη υπερασπίστηκε μια ανήλικη

Αναζητείται ο νεαρός μαζί με την κοπέλα

Αναστάτωση στην Αμαλιάδα: Νεαρός πήγε να πατήσει εκπαιδευτικό όταν εκείνη υπερασπίστηκε μια ανήλικη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στο Νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκε εκπαιδευτικός, μετά από καταγγελλόμενη επίθεση που δέχθηκε στην πλατεία Αθανασίου, στην Αμαλιάδα, όταν προσπάθησε να παρέμβει για να προστατεύσει μια νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με το Patrisnews, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου το μεσημέρι, ενώ η εκπαιδευτικός βρισκόταν στην πλατεία για να φάει πριν από το μάθημά της.

Όπως κατήγγειλε, είδε έναν νεαρό να σπρώχνει την κοπέλα που τον συνόδευε και του ζήτησε εξηγήσεις.

Εκείνος φέρεται να την έριξε στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο νεαρός έβαλε τη γυναίκα σε μικρό κόκκινο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Αφού έκανε τον γύρο της πλατείας, κατευθύνθηκε προς την εκπαιδευτικό, επιχειρώντας να την παρασύρει.

Το όχημα σταμάτησε όταν προσέκρουσε σε δύο κολωνάκια.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα, παίρνοντας μαζί του τη νεαρή.

Η κόρη της εκπαιδευτικού τη μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες εκφράζουν ανησυχία για την ασφάλεια της κοπέλας, ενώ φέρονται να διαθέτουν φωτογραφίες της ίδιας και του οχήματος, οι οποίες ενδέχεται να βοηθήσουν στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η εκπαιδευτικός αναμένεται να καταθέσει και να υποβάλει μήνυση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.