ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανασταζία: Ξεσπά ο αδερφός της κατά του 32χρονου – «Να τιμωρηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο»

Ο αδερφός της άτυχης κοπέλας ζήτησε να επιβληθεί η πιο βαριά τιμωρία

Ανασταζία: Ξεσπά ο αδερφός της κατά του 32χρονου – «Να τιμωρηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο»

Ξεσπά ο αδερφός της άτυχης Ανασταζία, που δολοφονήθηκε άγρια στην Κω, ζητώντας να μάθει την πλήρη αλήθεια για το θάνατο της αδερφής του, καθώς και να εφαρμοσθεί η πιο σκληρή ποινή στον δράστη από το Μπαγκλαντές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» ο αδερφός της Αναστάζια τόνισε πως υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση, την οποία προτείνει να αναλάβει η εισαγγελία της Πολωνίας.

«Για μένα το θέμα παραμένει ασαφές. Ελπίζω ότι η υπόθεση θα έρθει στα χέρια της πολωνικής εισαγγελίας και θα χειριστεί αυτή την υπόθεση. Γιατί εμείς ως οικογένεια δεν έχουμε ιδιαιτερότητες. Και θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να αναπαυτεί η αδερφή μου, εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι αυτοί οι έκφυλοι δε θα δολοφονήσουν άλλη γυναίκα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον 32χρονο κατηγορούμενο από το Μπαγκλαντές είπε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω με αυτό τον άχρηστο. Θέλω να του ασκηθεί η πιο σκληρή ποινή. Καλό θα ήταν η Ελληνική Αστυνομία να ξεκινήσει δουλειά κι αν δεν μπορεί, ας παραδώσει την υπόθεση στην Πολωνική Εισαγγελία».

Παράλληλα μίλησε για τη μητέρα του στην οποία δεν επετράπη να αναγνωρίσει την 27χρονη: «Η μαμά μου δεν είδε ούτε το σώμα αλλά ούτε και κάποιο προσωπικό αντικείμενο της αδελφής μου, όπως για παράδειγμα κάποιο ρούχο της ή οτιδήποτε θα μπορούσε να ήταν της Αναστάζια», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, συγκίνησε περιγράφοντας τι κρατάει από την Αναστάζια: «Αυτό τον σταυρό… και κάθε φορά που τον κρατάω και τον σφίγγω μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό… Δικαιοσύνη», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.