ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων αύριο Δευτέρα 6/2 λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Δεν αποκλείεται να αφορά πλην της Αττικοβοιωτίας να κλείσουν τα δικαστήρια και στη Θεσσαλία

Αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων αύριο Δευτέρα 6/2 λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα Σάββατο (5/2) από το Υπουργείο Δικαιοσύνης λόγω της κακοκαιρίας, για αύριο Δευτέρα (6/2) και πιθανόν και μεθαύριο Τρίτη (7/2).

Η απόφαση αναμένεται από ώρα σε ώρα, ενώ δεν αποκλείεται να αφορά πλην της Αττικοβοιωτίας, να κλείσουν τα δικαστήρια και στη Θεσσαλία, αφού η δυσχέρεια στην κυκλοφορία λόγω του παγετού κρίνεται ότι θα είναι μεγάλη.

Στην Ευελπίδων ωστόσο έχουν ήδη λάβει μέτρα, καθώς ο Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Χρθστόφορος Λινός έχει δώσει εντολή να πέσει αλάτι στις εισόδους των δικαστηρίων από σήμερα, προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ακόμη και να κλείσουν τα δικαστήρια, θα παραμείνουν ανοιχτά για τα Αυτόφωρα και τις συνοδείες στους ανακριτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.