ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατολική Αττική: Τρόμος για τον βιαστή ανηλίκων με το λευκό βαν – «Θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ» λένε οι κάτοικοι

«Είχε εμμονή στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και στην... Ταϊλάνδη»

Ανατολική Αττική: Τρόμος για τον βιαστή ανηλίκων με το λευκό βαν – «Θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ» λένε οι κάτοικοι

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εμφάνιση ενός βιαστή, αυτή τη φορά στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στον δήμο Λαυρεωτικής.

Πρόκειται για τον βιαστή των παιδιών με το λευκό βαν, που είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια, όμως βγήκε στα 6 έτη με πρόωρη αποφυλάκιση.

Ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2015 για ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων παιδιών, αλλά και για απόπειρα ασέλγειας λίγο πριν συλληφθεί.

«Θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια», λένε οι κάτοικοι

Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, ο οποίος τον τελυταίο μήνε μένει και δουλεύει στον δήμο Λαυρεωτικής, και όπως τονίζουν οι κάτοικοι έχει εμμονή με το… σεξ, καθώς συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές.

Μάλιστα, σοκαριστικό είναι το γεγονός -και το πρώτο σημάδι που ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής- ότι είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Ένα δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

Μπήκαν οι γονείς στη λογική να δουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, με τις συγκεκριμένες διαστροφές και διαπίστωσαν την ταυτότητα του άνδρα.

«Είχε εμμονή στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και στην… Ταϊλάνδη»

Σε μια σοκαριστική μαρτυρία προχώρησε άνδρας, όπου έτυχε να γνωρίσει τον 46χρονο και αποκάλυψε την εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και στην… Ταϊλάνδη.

«Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κ. Δημήτρης.

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας. Πως προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.