ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανάβυσσος: Θρίλερ με την αρπαγή 29χρονου προγραμματιστή – Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Οι δράστες του πήραν αρχεία από τον υπολογιστή

Ανάβυσσος: Θρίλερ με την αρπαγή 29χρονου προγραμματιστή – Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 29χρονος προγραμματιστής όταν του επιτέθηκαν τρία άτομα, στην Ανάβυσσο, το βράδυ της Τετάρτης, και τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και βάζοντας ταινία στο στόμα του.

Πώς κατάφερε να ξεφύγει 

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την ώρα που ο νεαρός γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο όταν το όχημα με δύο άτομα τον πλησίασε και του επιτέθηκε. Μετά από ώρα ο 29χρονος κατάφερε να λυθεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε αρχικά με την μητέρα του και η μητέρα του με την σειρά της ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Τι του έκλεψαν

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες απέσπασαν αρχεία από τους υπολογιστές της εταιρείας του καθώς και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε κάρτες και την ταυτότητά του, καθώς και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Αφού ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν το γραφείο του 29χρονου.

Εκεί εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν δεν δίστασαν να εμβολίσουν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μολδαβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άλλοι δύο αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.