ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναζητά ευθύνες η οικογένεια της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ στο Ωραιόκαστρο

Η κοπέλα είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά από τότε που γεννήθηκε και πάντοτε πρόσεχε

Αναζητά ευθύνες η οικογένεια της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ στο Ωραιόκαστρο

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τον τραγικό θάνατο της 16χρονης από το Ωραιόκαστρο στη Χαλκιδική, στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12.7.2023), η οποία πέθανε από αλλεργικό σοκ. 

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναζητά ευθύνες και για τον χρόνο που χρειάστηκε το ασθενοφόρο για να φτάσει στο σημείο, με τοπικό μέσο να κάνει λόγο για 45 λεπτά.

Η κόρη τους πήγε από το Ωραιόκαστρο με τις φίλες της στη Χαλκιδική για διακοπές και μετά από νυχτερινή έξοδο έφαγε χοτ ντογκ σε μαγαζί εστίασης.

Η κοπέλα είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά από τότε που γεννήθηκε και πάντοτε πρόσεχε.

Πληροφορίες του oraiokastro24.gr αναφέρουν ότι η 16χρονη ενημέρωσε το μαγαζί για την αλλεργία της και ότι της απαντήθηκε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με το φαγητό που ζήτησε και της δόθηκε.

Η 16χρονη, όμως, υπέστη αλλεργικό σοκ και πέθανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία της κοπέλας θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.