ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αναζητεί κι άλλους Κροάτες η ΕΛΑΣ – Τι εξετάζει για τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Η είσοδος κι άλλων Κροατών στη χώρα έχει καταγραφεί, αλλά όχι και η έξοδός τους

Αναζητεί κι άλλους Κροάτες η ΕΛΑΣ – Τι εξετάζει για τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Το βιντεοληπτικό υλικό που έχει αντληθεί από κάμερες ασφαλείας πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια «σαρώνει» η ΕΛΑΣ προκειμένου να φτάσει στο δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι αστυνομικοί μελετούν τα βίντεο καρέ-καρέ ενώ αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι είχαν ενδεχομένως συμμετοχή στα επεισόδια. Η είσοδός τους στη χώρα έχει καταγραφεί, αλλά όχι και η έξοδός τους.

Ωστόσο, προτεραιότητα συνεχίζει να αποτελεί ο εντοπισμός του δράστη του στυγερού εγκλήματος με τους αστυνομικούς πλέον να μελετούν φωτογραφίες από όλα τα χτυπήματα τα οποία δέχθηκε ο 29χρονος, είτε από ρόπαλο είτε από φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς, ένα χτύπημα με ρόπαλο στο κεφάλι μπορεί να συνιστά και αυτό απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα, από τα πρώτα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA φαίνεται πως τα δείγματα από τα νύχια και από το σώμα του Μιχάλη δεν είναι αποδοτικά και δεν θα μπορέσουν να ταυτοποιηθούν με το γενετικό υλικό το οποίο έχει ληφθεί από τους συλληφθέντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου, Χρήστος Μαυρομάτης, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για το δράστη της στυγερής δολοφονίας ενώ υπογράμμισε πως παραμένει άγνωστο εάν βρίσκεται μεταξύ των 105 συλληφθέντων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.