ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανδραβίδα: «Ανοίγουν» τα στόματα – Ερευνούν την εμπλοκή του δολοφόνου και στην εξαφάνιση δύο εργατών

Οι εργάτες είχαν διαπληκτιστεί το 2019 με τον 60χρονο και μέσα σε δύο ημέρες εξαφανίστηκαν

Ανδραβίδα: «Ανοίγουν» τα στόματα – Ερευνούν την εμπλοκή του δολοφόνου και στην εξαφάνιση δύο εργατών

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, οι Αρχές ετοιμάζονται να ζητήσουν τη συνδρομή της Europol για την αναζήτηση δύο συγκεκριμένων ανδρών, ενός Αλβανού κι ενός Βούλγαρου, που ήταν εποχικοί εργάτες στην περιοχή της Ανδραβίδας και είχαν τσακωθεί με τον 60χρονο.

Είχε απειλήσει τους εργάτες με όπλο

Δυο αλλοδαποί εργάτες γης είχαν τσακωθεί το 2019 με τον 60χρονο και μέσα σε δύο ημέρες εξαφανίστηκαν από την περιοχή. Το περιστατικό συνέβη σε καφενείο οικισμού έξω από την Ανδραβίδα, με τον μετέπειτα δράστη της τετραπλής δολοφονίας να εξαπολύει σε βάρος τους ρατσιστικά σχόλια που αφορούσαν την καταγωγή τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός και ο 60χρονος να βγάλει όπλο και να τους απειλήσει.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε εκεί. Δύο ημέρες αργότερα, ο εργοδότης των δύο ανδρών είπε σε ανθρώπους της περιοχής πως ο Βούλγαρος και ο Αλβανός δεν εμφανίστηκαν για δουλειά. Μάλιστα, φέρεται να έφυγαν χωρίς καν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους. Η υπόθεση ερευνάται πολύ σοβαρά από τις Αρχές και ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν θα ζητηθεί η συνδρομή της Europol, προκειμένου να εντοπιστούν οι δύο εργάτες στις χώρες τους.

Ο θείος της πρώτης του συζύγου, Παναγιώτης Βαρβαρέσος, μίλησε για το «σκοτεινό προφίλ» του 60χρονου ρίχνοντας φως στις άγνωστες πτυχές αυτού του αδίστακτου ανθρώπου.

«Όλοι φοβόντουσαν τον δολοφόνο. Στα 15 του είχε ρίξει με καραμπίνα σε έναν φίλο του και το 2013 είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν άλλον άνδρα, που ευτυχώς έζησε. Επίσης, πυροβολούσε σκυλιά και τα σκότωνε. Την ανιψιά μου τη χτυπούσε διαρκώς, ακόμα και δημοσίως, μέσα στον δρόμο, μέχρι που τον χώρισε», είπε ο Π. Βαρβαρέσος, αποκαλύπτοντας ότι ο δράστης ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του.

Ο ίδιος ο 60χρονος, αμετανόητος και χωρίς να ζητήσει συγγνώμη οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, επικαλούμενος στην απολογία του πως δεν θυμάται πώς σκότωσε τα παιδιά.

Για τη δολοφονία του ζεύγους ισχυρίστηκε πως: «Όλα έγιναν πάνω στον καβγά επειδή έκοβαν το ρεύμα και το νερό στη μητέρα μου που διαμένει στον πάνω όροφο του σπιτιού».

«Δεν είχε φίλους, δεν χαμογελούσε ποτέ και όποιος του έφερνε αντίρρηση έβρισκε τρόπο να τον εκδικηθεί. Τον είχαν καταγγείλει γιατί πυροβολούσε σκυλιά, ενώ σκότωνε ακόμα και τα κοκόρια που τον ενοχλούσαν. Εκτός από την ανιψιά μου, πλάκωνε στο ξύλο και τη δεύτερη γυναίκα του, που κι αυτή τον χώρισε για να γλιτώσει από τα χέρια του», ανέφερε ο Π. Βαρβαρέσος

Οι γείτονές του θυμούνται με τρόμο πως ο συμμαθητής που είχε πυροβολήσει με καραμπίνα ο δράστης στην ηλικία των 15 ετών ακόμα έχει σκάγια στα πόδια του, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο με δικυκλιστή. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τον 32χρονο Αρμάντο και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή των δύο ανυπεράσπιστων παιδιών, φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος υποστήριξε στην ομολογία του ενώπιον των δικαστικών λειτουργών πως τσακώθηκε με το ζευγάρι γιατί του χρωστούσε ενοίκια, ενώ παράλληλα ενοχλούσε και εκφόβιζε τη μητέρα του που διαμένει στον επάνω όροφο του σπιτιού. Ο 60χρονος, σκότωσε το ζευγάρι την ώρα που κοιμόταν, χρησιμοποιώντας ως «σιγαστήρα» ένα μαξιλάρι, ενώ τα δύο βρέφη, ενός και δύο ετών, φέρεται να τα στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.