ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανήλικος έπεσε θύμα ληστείας στους Αγίους Αναργύρους – «Δώσε μας ό,τι έχεις γιατί θα σε μαχαιρώσουμε»

«Εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή και απλώς τους τα δώσαμε»

Ανήλικος έπεσε θύμα ληστείας στους Αγίους Αναργύρους – «Δώσε μας ό,τι έχεις γιατί θα σε μαχαιρώσουμε»

Εφιαλτικές στιγμές βίωσαν ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών μαζί με την παρέα του, στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα άρχισαν όταν δέχθηκαν επίθεση από συμμορία ανηλίκων, οι οποίοι τους απείλησαν ότι αν δεν τους δώσουν τα χρήματα και ό,τι άλλο έχουν πάνω τους, θα τους μαχαιρώσουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR.

«Μας είπαν ότι αν δεν τους δώσουμε τα κινητά και τα μπουφάν μας, θα μας μαχαιρώσουν. Αρνούμασταν και κατέληξαν στο να μας βαράνε και να μας σπρώχνουν. Εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή και απλώς τους τα δώσαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφθασε και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ειδοποιήθηκε από την αστυνομία. «Λες πως δεν έγινε το χειρότερο, ότι δεν μου σκότωσαν το παιδί. Αυτό όμως είναι πρόβλημα για το παιδί, ψυχολογικό. Και για εμάς. Φοβόμαστε να βγουν τα παιδιά μας έξω. Πρέπει να υπάρχει μία μέριμνα για αυτά τα παιδιά, μπορεί να είναι παρατημένα ή από χωρισμένους γονείς. Δεν τα καταδικάζουμε», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.