ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άνω Λιόσια: Η στιγμή που εξαγριωμένοι γονείς επιτίθενται στον επιδειξία που επιτέθηκε σε ανήλικες

Εξαγριωμένος πατέρας άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του και ο επιδειξίας μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε

Άνω Λιόσια: Η στιγμή που εξαγριωμένοι γονείς επιτίθενται στον επιδειξία που επιτέθηκε σε ανήλικες

Ο μελαχρινός 45χρονος άνδρας με το μαύρο Golf έχει μόλις πλησιάσει τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια με κατεβασμένο το παντελόνι και αυνανίζεται μπροστά τους. Ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί είναι ο πατέρας ενός εκ των τεσσάρων κοριτσιών.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία εξαγριωμένος πατέρας τρέχει προς το μέρος του επιδειξία με το μαύρο Golf ο οποίος μόλις τον βλέπει, πατάει γκάζι και εξαφανίζεται. Κατευθύνεται προς την οδό Αλιάκμονος για να διαφύγει προς την Χασιά.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 19.55 επί της οδού Πίνδου στα Άνω Λιόσια , μπροστά σε πολύ κόσμο. Ένας μελαχρινός άνδρας, γύρω στα 45, βγήκε από το αυτοκίνητο του, μάρκας Golf μαύρου χρώματος, με κατεβασμένο το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε 4 κορίτσια ηλικίας 16, 17 και 6 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.