ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aντιπρόεδρος Μηχανοδηγών για την αλλοίωση των συνομιλιών στα Τέμπη: «Τα είχαμε πει από την πρώτη στιγμή»

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αναζητήσει ποια πρόσωπα μοίραζαν τα CD (ηχητικά) δεξιά και αριστερά»

Aντιπρόεδρος Μηχανοδηγών για την αλλοίωση των συνομιλιών στα Τέμπη: «Τα είχαμε πει από την πρώτη στιγμή»

Ο αντιπρόεδρος των Μηχανοδηγών, Γιώργος Μανώλης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το εξώδικο που έστειλαν στον ΟΣΕ μετά την αποκάλυψη της μονταζιέρας στις συνομιλίες των συναδέλφων του από το έγκλημα των Τεμπών και τη μετέπειτα διαρροή τους, τόνισε πως «τα είχαμε πει από την πρώτη στιγμή».

«Είναι συγκλονιστικά αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε μέρα και από τα ρεπορτάζ και από τη συζήτηση στη Βουλή και από τις δηλώσεις του κ. Φλωρίδη.

Αν καταλάβαμε καλά η ελληνική δικαιοσύνη δεν είχε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, στα οποία τελικά είχε πρόσβαση οποιοσδήποτε προκειμένου να τα μοιράζει και να τα διοχετεύει με τον τρόπο που θέλει για να δημιουργήσει εντυπώσεις για διευρυμένα ανθρώπινα λάθη, είτε του σταθμάρχη είτε των συναδέρφων μου» είπε.

Και πρόσθεσε: «φανταστείτε υπάρχει πόρισμα από την Εξεταστική Επιτροπή και συγκεκριμένα από την πλειοψηφία μιλά για παραβιάσεις του γενικού κανονισμού κίνησης για 7 παραβιάσεις, το οποίο βασίζεται στις συνομιλίες αυτές στις οποίες έχουν πρόσβαση όλοι εμείς».

Στη συνέχεια είπε ότι «θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις που είχαμε διατυπώσει. Δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση αν έγινε έρευνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος ανέφερε: «Από τι φαίνεται για άλλη μια φορά δεν τηρήθηκε καμία διαδικασία. Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε κανονικά, όσο αφορά τα πρωτόκολλα. Τα πρόσωπα έπαιξαν τον ρόλο τους. Η δικαιοσύνη πρέπει να αναζητήσει ποια πρόσωπα μοίραζαν τα CD (ηχητικά) δεξιά και αριστερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.