
Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η μεταφορά της σορού του κορυφαίου ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στο όρος Νταουλαγκίρι των Ιμαλαΐων.
Από τις 12 Απριλίου – και παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει – δεν έχει ακόμη ανασυρθεί η σορός του από το καταφύγιο, σε υψόμετρο 7.400 μέτρων, όπου έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο γιος του, μιλώντας σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ, λόγω κακοκαιρίας δεν έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν το σημείο, αλλά ούτε και τη διαδρομή που πήρε ο Συκάρης.
Σήμερα, μάλιστα, ξεκίνησε η δεύτερη επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, παρότι οι συνθήκες του καιρού παραμένουν δυσχερείς.
Η προσπάθεια της προηγούμενη εβδομάδας απέτυχε, ενώ τώρα σύμφωνα με την ενημέρωση 5 άτομα θα προσπαθήσουν εκ νέου σήμερα να προσεγγίσουν το καταφύγιο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.