ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο περιστατικό στη Φωκίδα: Πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν υπεραιωνόβιο πλάτανο (βίντεο)

Έκλαιγαν οι κάτοικοι του χωριού

Απίστευτο περιστατικό στη Φωκίδα: Πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν υπεραιωνόβιο πλάτανο (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Φωκίδας, εκεί που πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν -κατά λάθος- έναν τεράστιο πλάτανο 180 ετών. 

Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (17/8) στο χωριό Καστέλλια Φωκίδας. Όπως είπαν στο LamiaReport κάτοικοι του χωριού παρέα παιδιών που έπαιζε στην είσοδο του χωριού κοντά στην παιδική χαρά, έριχνε δυναμιτάκια.

Κάποια από αυτά έπεσαν μέσα στην κουφάλα του πλάτανου και το δέντρο τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο σημείο αρχικά έτρεξαν οι κάτοικοι του χωριού και στη συνέχεια οι πυροσβέστες. Όλοι μαζί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν το  υπεραιωνόβιο δέντρο, αλλά δυστυχώς επειδή η φωτιά ήταν μέσα στην κουφάλα και στον κορμό του δέντρου, δεν τα κατάφεραν και το δέντρο τελικά χρειάστηκε να κοπεί.

Όπως θα δείτε και στο επόμενο βίντεο οι φλόγες είχαν κάνει μεγάλη ζημιά εσωτερικά στον κορμό του δέντρου και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν ότι είχε απομείνει.

Όπως θα δείτε στις εικόνες η φωτιά “είχε φάει τα σωθικά” του υπεραιωνόβιου πλάτανου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.