ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: 30χρονος ζητούσε να συλληφθεί χωρίς να υπάρχει ένταλμα και τελικά δάγκωσε αστυνομικό

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο μέγαρο της Ερμού δηλώνοντας πως υπάρχει ένταλμα για την σύλληψή του

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: 30χρονος ζητούσε να συλληφθεί χωρίς να υπάρχει ένταλμα και τελικά δάγκωσε αστυνομικό

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε χθες το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας με 30χρονο που απαιτούσε να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άνδρας εμφανίστηκε στο μέγαρο της Ερμού και δηλώνοντας πως υπάρχει ένταλμα για την σύλληψή του ζήτησε από τον αστυνομικό να τον οδηγήσει στο κρατητήριο.

Ομως το έγγραφο που υποτίθεται πως ήταν ένταλμα ήταν «κενό περιεχομένου». Ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε από τον 30χρονο να αποχωρήσει, ωστόσο αυτός όχι μόνο δεν έφευγε, αλλά φώναζε πως «πρέπει να με συλλάβετε».

Ο άνδρας συνέχιζε να επιμένει και ο αξιωματικός τον πλησίασε για να τον απομακρύνει από την είσοδο του μεγάρου, καθώς είχε αρχίσει η κατάσταση να ξεφεύγει. Τότε ο 30χρονος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο χέρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτέλεσμα ήταν ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ να πάει στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν το τραύμα και ο δράστης να καταλήξει στο κελί …που τόσο αποζητούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.