ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποδοκιμασίες στη δίκη του 28χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε 4χρονο αγόρι – «Να πεθάνεις παιδεραστή»

H υπόθεση αποκαλύφθηκε από ζωγραφιές του παιδιού, το οποίο πρόσεχε η μητέρα του κατηγορουμένου

Αποδοκιμασίες στη δίκη του 28χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε 4χρονο αγόρι  – «Να πεθάνεις παιδεραστή»

Σε κλίμα μεγάλης έντασης έγινε η δίκη του ποδοσφαιριστή της Γ’κατηγορίας Δημήτρη Κραβαρίτη από το Αγρίνιο, όπου κατηγορείται πως βίαζε ένα 4χρονο αγοράκι, την περίοδο που ο ίδιος εκτελούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δίκη έγινε στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, ενώ κατά την απομάκρυνση του κατηγορούμενου, συγγενείς των παιδιών φώναξαν «να πεθάνεις παιδεραστή».

Σημειώνεται, ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε από ζωγραφιές του παιδιού, το οποίο πρόσεχε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, η οποία εργάζονταν ως μπέιμπι σίτερ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκείνη φέρεται να γνώριζε τις πράξεις που κατηγορείται ο γιος της και πως του επέτρεπε να το κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.