ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια του «Power of love» Έλενα Πολυχρονοπούλου – Είχε συλληφθεί για 8 κιλά κοκαΐνης

Ζητήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία

Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια του «Power of love» Έλενα Πολυχρονοπούλου – Είχε συλληφθεί για 8 κιλά κοκαΐνης

Πριν από λίγους μήνες, η πρώην παίκτρια του «Power of love», Έλενα Πολυχρονοπούλου, προφυλακίστηκε επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της, γνωστό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό συγκέντρωσαν «σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή».

Ζητήθηκε να δώσει η παίκτρια του ριάλιτι συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η γυναίκα αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και« αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.