ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύψεις για την 15χρονη από το Περιστέρι: «Έβαζε μακιγιάζ και έλεγε πως είναι σημάδια κακοποίησης»

«Θα σε παντρέψουμε με Ρομά και θα σου βγάλουμε ταυτότητα»

Αποκαλύψεις για την 15χρονη από το Περιστέρι: «Έβαζε μακιγιάζ και έλεγε πως είναι σημάδια κακοποίησης»

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησαν το μεσημέρι της Τρίτης, ο δικηγόρος της οικογένειας και η μητέρα της 15χρονης από το Περιστέρι που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, και όσα είπαν προκαλούν πολλά ερωτήματα.

Η 15χρονη είχε μια σχέση από τον Νοέμβριο, ενώ ο δικηγόρος ανέφερε πως η νεαρή πήγαινε στο σχολείο με μακιγιάζ σε χέρια και πρόσωπο, λέγοντας πως είναι μώλωπες, ενώ επιπλέον τρεις συμμαθήτριες της κατέθεσαν επίσης πως ήταν ολοφάνερο πως ήταν μακιγιάζ, σε αντίθεση με τον γυμνασιάρχη που δεν κατάλαβε τίποτα.

Οι αποκαλύψεις για την 15χρονη από το Περιστέρι

Ο γυμνασιάρχης ξεγελάστηκε από την 15χρονη πως είναι θύμα κακοποίησης στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς στο σπίτι της.

Επί 6 μήνες είχε επαφή με τους Ρομά η 15χρονη κοπέλα, με τη γιαγιά που τη «φιλοξενούσε» να της λέει «θα σε παντρέψουμε με Ρομά και θα σου βγάλουμε ταυτότητα».

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε πως όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού», έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της οι Ρομά της άλλαξαν εμφάνιση για να μην την αναγνωρίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.