ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στην Μαγούλα – Προσπάθησαν να βάλουν 8χρονη μέσα σε αμάξι

Την προσέγγισε ενώ επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά προς το σπίτι της

Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στην Μαγούλα – Προσπάθησαν να βάλουν 8χρονη μέσα σε αμάξι

Δύο γονείς κατήγγειλαν στην Ελληνική Αστυνομία, ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (20/10) ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε την 8χρονη κόρη τους και προσπάθησε να τη βάλει στο αμάξι του, στην περιοχή της Μαγούλας.

Ο άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε ένα γκρι ΙΧ, την προσέγγισε ενώ επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά προς το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων.

Αρχικά, σταμάτησε το αυτοκίνητό του δίπλα της και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα, ωστόσο το κορίτσι δεν απάντησε και ο οδηγός επέμεινε καλώντας την να μπει στο αμάξι του.

Τότε εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να την βάλει μέσα, αλλά η 8χρονη έτρεξε προς την παιδική χαρά για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος προσπάθησε να την ακολουθήσει με τα πόδια, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του και το είπε στη μητέρα της η οποία μετέβη στο Τμήμα Μαγούλας και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.