ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απόπειρα δολοφονίας στη Ρόδο: Πατέρας και γιος ομολόγησαν την πράξη τους

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε από έναν αυτόπτη μάρτυρα που αναγνώρισε με βεβαιότητα τον 50χρονο πατέρα του 34χρονου δράστη

Απόπειρα δολοφονίας στη Ρόδο: Πατέρας και γιος ομολόγησαν την πράξη τους

Δυο Ρομά «κυνηγοί» μετάλλων ήταν οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 43χρονου που βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε κωματώδη κατάσταση με πολλαπλά σοβαρά τραύματα σε παράπηγμα μέσα σε πρώην μάντρα σκραπ στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου– Καλλιθέας.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε από έναν αυτόπτη μάρτυρα που αναγνώρισε με βεβαιότητα τον 50χρονο πατέρα του 34χρονου δράστη, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης και η μαρτυρία του επιβεβαιώθηκε από το υλικό που συνέλεξαν κατά την αυτοψία στο χώρο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας από κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τους δράστες.

Πατέρας και γιος είχαν εισβάλει το απόγευμα της Δευτέρας στο περιφραγμένο οικόπεδο όπου βρίσκεται η κατοικία του θύματος για να κλέψουν καλώδια, αλλά τους αντιλήφθηκε και αρχικά διαπληκτίστηκαν. Όμως, στη συνέχεια ο νεαρός χτύπησε το θύμα στον λαιμό με ένα σίδερο που βρήκε στο χώρο, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος σε ένα σημείο που χρησίμευε ως πλάστιγγα για την ζύγιση μετάλλων.

Εκεί, χτύπησε ξανά και ξανά με μανία τον 43χρονο με το σίδερο στο κεφάλι και στον θώρακα, προσπαθώντας να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια, έβγαλε τα ρούχα και τα παπούτσια του τα έκαψε κοντά στον καταυλισμό στο Κορακόνερο για να εξαφανίσει τα ίχνη του και έκρυψε την σιδερένια γωνία που χρησιμοποίησε ως όπλο σε ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΕΡΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 43χρονος παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή αναπνέοντας με μηχανική υποστήριξη. Τα ρούχα του 34χρονου παρ’ ολίγον δολοφόνου βρέθηκαν κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον καταυλισμό και, το πρωί της Πέμπτης, πατέρας και γιος προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου παραδέχθηκαν την πράξη τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και οπλοχρησία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.