ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Νεαρός δελέασε γάτα με τροφή και μετά την κλώτσησε σε λίμνη

Το άτυχο ζώο φαίνεται να βγαίνει τρομαγμένο, την ώρα που η παρέα των παιδιών καταγράφει και γελάει

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Νεαρός δελέασε γάτα με τροφή και μετά την κλώτσησε σε λίμνη

Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε αυτή τη φορά στη Ρόδο. Νεαρός φέρεται να δελεάζει γάτες με κομμάτι τροφής και εν συνεχεία μόλις αυτές τον εμπιστεύονται, να τις κλωτσάει με δύναμη μέσα στο νερό.

Την όλη διαδικασία φαίνεται να είχαν αποφασίσει ο νεαρός μαζί με φίλους του, όντας μάλιστα τόσο περήφανοι για το χιούμορ τους που τη βιντεοσκόπησαν περιγελώντας όλοι μαζί το άτυχο ζώο μετά την κλωτσιά.

Το σχετικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εθελοντικές οργανώσεις έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του και το Κυνοκομείο Ρόδου υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία του νησιού.

Φιλόζωοι της περιοχής φέρονται να εντόπισαν τη γάτα και να βεβαιώθηκαν ότι είναι σώα και υγιής. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο νεαρός πρόκειται να εντοπιστεί και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πράξης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.